"Največji problem komunikacije je v tem, da ne poslušamo, da bi razumeli. Poslušamo namreč, da bi dali odgovor."

(neznan avtor)

Psihoterapija

 • Preobrazba neprijetnega v najbolj Resnično

  Preobrazba neprijetnega v najbolj Resnično

  Da se znajdemo v začaranem krogu občutkov, čustev, misli, ne potrebujemo veliko. Dovolj je situacija, dogodek, človek, ki je sprožilec, da se v našem telesu začne vrteti poznan film naših …Več »
 • Zdravljenje notranjega otroka

  Zdravljenje notranjega otroka

  Ko v sebi prepoznamo potrebo, željo po zdravljenju notranjega otroka, si je dobro prisluhniti – vzeti svojo željo zares. Kako svoje potrebe, želje, občutke dati na stran, jih odložiti, potlačiti, …Več »
 • Bolečina notranjega otroka

  Bolečina notranjega otroka

  Poskrbite zase. Vaše telo vas potrebuje, vaša čustva vas potrebujejo, vaše zaznave vas potrebujejo. Otrok v vas vas potrebuje. Vaša bolečina potrebuje, da jo prepoznate, da jo priznate. Pojdite vase …Več »
 • Svoboda v navideznih nasprotjih

  Svoboda v navideznih nasprotjih

  Naj te ne bo strah biti – izražati – čutiti – to, kar si. Vse, kar si, je tvoje in je tukaj z namenom. Vse, kar si, te pelje skozi …Več »
 • Dovoliti si čutiti

  Dovoliti si čutiti

  Ni lahko začeti. Začeti čutiti. Čutiti sebe, svoje občutke, želje. Ne misliti o tem, kaj čutimo ali naj bi čutili, ampak čutiti. Resnično čutiti. Nekaj v nas se upira. Noče. …Več »
 • 6 preprostih načinov, kaj narediti s čustvi, ko nas preplavijo

  6 preprostih načinov, kaj narediti s čustvi, ko nas preplavijo

  Kaj naredimo, ko smo tako zelo jezni, da nam kar vre v glavi in bi najraje drugi osebi »živčno« povedali, da je vse ona kriva? Kako nam je, ko smo …Več »
 • Zamenjati vse ‘moram’ za ‘želim si’

  Zamenjati vse ‘moram’ za ‘želim si’

  V trebuhu, v našem črevesju je skrita naša instiktivnost, naša jasnost. Naš jasen ‘ja’ in naš jasen ‘ne’. Ko se povežemo s tem delom nas, ni več dvoma, kaj dobro …Več »