"Največji problem komunikacije je v tem, da ne poslušamo, da bi razumeli. Poslušamo namreč, da bi dali odgovor."

(neznan avtor)

Moji zapisi

Vabljen/-a k branju razmišljanj, člankov, zgodb. ​ Naj te nagovorijo, se te dotaknejo in spodbudijo, da zaživiš še za odtenek boljše, lepše, bolj ljubeče, bolj zavestno.

 • Vstop v svetišče

  Vstop v svetišče

  Ko sem vstopila in obsedela v tišini ob pogledu nanjo, sem obstala. Nekaj znotraj mene je obnemelo. Hkrati pa sem zaznala, kako postajam rahlo nemirna ob misli, da bi nekaj …Več »
 • Preobrazba neprijetnega v najbolj Resnično

  Preobrazba neprijetnega v najbolj Resnično

  Da se znajdemo v začaranem krogu občutkov, čustev, misli, ne potrebujemo veliko. Dovolj je situacija, dogodek, človek, ki je sprožilec, da se v našem telesu začne vrteti poznan film naših …Več »
 • Skozi temo spoznavam svojo svetlobo

  Skozi temo spoznavam svojo svetlobo

  Poznam svoje bolečine, vem, da me nekaj tišči dol, ne počutim se zares dobro … 100% ok. Strah me je, kaj je na drugi strani, strah me je iti globlje …Več »
 • Arhetip Divje ženske prečiščuje in odpira prostor Lepemu

  Arhetip Divje ženske prečiščuje in odpira prostor Lepemu

  Arhetip Divje ženske prečisti naše življenje. Zadane in objame naše bistvo in pokaže na vse, kar ne resonira z njim. Ničesar ni mogoče skriti, pred ničemer zbežati, za občuteno in …Več »
 • Zdravljenje notranjega otroka

  Zdravljenje notranjega otroka

  Ko v sebi prepoznamo potrebo, željo po zdravljenju notranjega otroka, si je dobro prisluhniti – vzeti svojo željo zares. Kako svoje potrebe, želje, občutke dati na stran, jih odložiti, potlačiti, …Več »
 • Za spuščanje, odpuščanje in prepuščanje potrebujemo Ljubezen do sebe

  Za spuščanje, odpuščanje in prepuščanje potrebujemo Ljubezen do sebe

  Za uresničitev svojih sanj in za življenje lastnega življenja v skladu z resnico naših občutkov, potrebujemo ljubezen do sebe in zdrave meje z zunanjim svetom. Če tega ni, začnemo imeti svet, …Več »
 • Bolečina notranjega otroka

  Bolečina notranjega otroka

  Poskrbite zase. Vaše telo vas potrebuje, vaša čustva vas potrebujejo, vaše zaznave vas potrebujejo. Otrok v vas vas potrebuje. Vaša bolečina potrebuje, da jo prepoznate, da jo priznate. Pojdite vase …Več »
 • Živeti svojo srčno namero

  Živeti svojo srčno namero

  “Izberemo svoj srčni cilj in potem gojimo zvestobo, iščemo prave ljudi za podporo, negujemo svojo živost in vse, kar je v nas pristnega. Vse, kar je kaj vredno, raste počasi, …Več »
 • Svoboda v navideznih nasprotjih

  Svoboda v navideznih nasprotjih

  Naj te ne bo strah biti – izražati – čutiti – to, kar si. Vse, kar si, je tvoje in je tukaj z namenom. Vse, kar si, te pelje skozi …Več »
 • Dovoliti si čutiti

  Dovoliti si čutiti

  Ni lahko začeti. Začeti čutiti. Čutiti sebe, svoje občutke, želje. Ne misliti o tem, kaj čutimo ali naj bi čutili, ampak čutiti. Resnično čutiti. Nekaj v nas se upira. Noče. …Več »

Naroči se na e-obvestila

Če želiš slediti novim objavam na spletni strani, se lahko naročiš na e-obvestila.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.