"Skrb za tvojega notranjega otroka ima močan in presenetljivo hiter rezultat: počni to in notranji otrok se zdravi."

(Martha Beck)

Delo z notranjim otrokom

S svojim notranjim otrokom se lahko povežeš tako, da te na tvoji poti podpira in ti pomaga ljubeče in odgovorno skrbeti zase. Najdi svoj način, ki ti bo pomagal ostati v odnosu s svojim notranjim otrokom.

Individualna srečanja

Na individualnih srečanjih delamo na temah povezanih z notranjim otrokom na poglobljen način v skladu s tvojimi željami in potrebami v določenem trenutku.

Več »

Delavnice

Delavnice izkustvene potekajo v prijetnem, udobnem in varnem prostoru, ki te podpre v doživljanju tebi lastnega procesa in ti je v pomoč pri srečanju z notranjim otrokom. Odpre ti tudi iztočnice za nadaljnje delo na sebi.

Več »

Zapisi

Zapisi o notranjem otroku in osebne izkušnje ljudi, ki so se z njim na svoj način srečali. Za navdih in boljše razumevanje notranjega otroka ter samostojno delo doma.

Več »

Individualna srečanja

Stik z notranjim otrokom nam pomaga, da znamo v različnih trenutkih poskrbeti zase tako, da smo pomirjeni in zadovoljni, obenem pa se povežemo s tistim delom nas, ki se veseli življenja, ki je igriv in radosten. Vse to nam v hitrem tempu življenja, ki pogosto predstavlja pred nas velike zahteve, norme, pravila, povrne notranjo živost, zaupanje vase in jasno odgovornost zase, za svoje potrebe, želje.

Naš notranji otrok nas vabi k temu, da v odnosih ne pričakujemo, da bodo drugi poskrbeli za nas, ampak da zavzamemo v odnosih odraslo držo, v kateri zmoremo dati sebi to, kar potrebujemo. Poleg tega stik z notranjim otrokom zdravi tudi čustvene ranjenosti, prizadetosti, ki smo jih doživeli v preteklosti. Naj bodo to odnosi in situacije, povezane z njimi, iz naših primarnih družin ali pa iz odnosov, ki smo jih imeli z drugimi pomembnimi osebami tekom našega življenja.

 

Kako potekajo srečanja?

Individualna srečanja potekajo po dogovoru - glede na tvoje želje in potrebe v določenem trenutku. Na uvodnem pogovoru se pogovoriva o tem, s čim se srečuješ v svojem vsakodnevnem življenju, na čem bi želel/-a delati in se dogovoriva o načinu dela.

Število srečanj je odvisno do tvojih želja in globine spremembe, ki jo želiš uresničiti. Običajno se na začetku dogovoriva za okvirno število srečanj, kasneje pa se prilagodiva samemu procesu in tvojim željam. Pokaže se tudi, da je prav stik z notranjim tisti notranji kažipot, ki usmerja način in časovni okvir dela.

Naročanje in cenik

Če se želiš naročiti na uvodni pogovor ali imaš kakšno vprašanje zame, me lahko kontaktiraš prek telefona ali maila. Z veseljem in v najkrajšem možnem času ti bom odgovorila.

Telefon: 040 604 964
E-mail: kristina@drevozivljenja.net

Individualno delo z notranjim otrokom

50 min: 50 EUR  za zaposlene

50 min: 40 EUR  za dijakinje, študente, brezposelne

 

90 min: 90 EUR za zaposlene

90 min: 70 EUR za dijakinje, študente, brezposelne

Na vrh ...

"Jaz lahko naredim stvari, ki jih ti ne moreš. Ti lahko narediš stvari, ki jih jaz ne morem. Skupaj lahko narediva velike stvari."

(Mati Tereza)

Delavnice Notranji otrok

Delo v skupini je lahko ob pravem času podpora, ki jo potrebuješ na svoji poti ali pa tudi ravno pravšnji skok iz cone udobja. Vsekakor pa vedno način, da se bolje spoznamo ter odkrijemo lepoto sodelovanja in povezovanja z drugimi. Udeležiš se lahko že razpisanih delavnic, izvajam pa delavnice tudi po naročilu.

Kaj so delavnice in kako potekajo?

skupinaNa delavnicah skupaj raziskujemo in odkrivamo nove poglede na stvari, povežemo se s sabo in drugimi, kar ustvari prostor, v katerem se nam porajajo novi uvidi in v katerem si damo možnost izkusiti tisto, kar je drugače od tega, kar nam je poznano.
S koraki iz cone udobja v svojem ritmu in ob podpori skupine delamo prostor znotraj sebe za nova doživetja in občutke. Učimo se biti. Biti v globljem odnosu s sabo in drugimi. Učimo se razumeti in izkusiti temo delavnice tako, da nas to preobrazi, spremeni, poglobi.

Delavnice potekajo v prijetnem, udobnem in varnem prostoru, ki posameznika podpre v doživljanju njemu lastnega procesa in izkušnje dela na sebi.  Delavnice so izkustvene narave, tako da vključujejo različne vaje in tehnike, ki udeležencu omogočijo, da sam izkusi posamezne vidike teme delavnice in se iz lastnega doživljanja uči.

Časovni okvir delavnic se razlikuje od delavnice do delavnice.  Pripravljam tako nekaj urne kot tudi celodnevne in cikle večih delavnic. Glede na trajanje delavnice in same udeležence vsebino delavnice prilagodim tako, da skupina pridobi čim več. Seveda je pa vedno skupinski proces, ki ga soustvarjajo udeleženci, tisti, ki vsakokrat edinstveno zaznamuje potek delavnice.

Ključnega pomena pri sami izkušnji je pripravljenost posameznika za raziskovanje samega sebe in učenje iz sodelovanja in odnosov z drugimiVsak trenutek skupinskega procesa je namreč priložnost za samorefleksijo in delo na sebi.

Kakšna je vsebina delavnic?

Na delavnicah bomo:

 • prišli in obnovili stik z našim notranjim otrokom;
 • prepoznali ovire, vzorce, občutja, ki nas v življenju ne podpirajo;
 • dobili bomo uvid v to, kaj resnično potrebujemo;
 • se učili poskrbeti za tisto, kar nam manjka, da bomo postopoma spet zaživeli polno in živo.

Stik z notranjim otrokom pripomore k:

 • lažjemu in boljšemu prepoznavanju svojih potreb, njihovemu zadovoljevanju in izražanju potreb v zunanji svet;
  ozaveščanju ovir, neprijetnih občutij v partnerskih odnosih in razreševanju le-teh;
 • vzpostavljanju zdravih odnosov z drugimi, v katerih zmoremo tako postavljati meje kot čutiti in izražati ljubeče občutke;
 • prepoznavanju in celjenju ran iz preteklosti;
 • poglobljenemu stiku s sabo;
 • občutku igrivosti, radosti, veselja, sproščenosti, svobode in lahkotnosti življenja.

Delavnice so namenjena vsem, moškim in ženskam, ne glede na starost. Vsak s svojim notranjim otrokom vzpostavi svojstven odnos, ki ga podpira v vsakdanjem življenju in mu pomaga, da odgovorno skrbi zase in vzpostavlja zdrave odnose z drugimi. Nobene predhodne izkušnje niso potrebne.

 

Ponudba delavnic

Delavnice NOTRANJI OTROK

Datum:

od 4. 3. do 22. 4. 2019, 8 zaporednih ponedeljkov (popoldanska skupina)

od 5. 3. do 23. 4. 2019, 8 zaporednih torkov (dopoldanska skupina)

Lokacija: Jalnova 70, Ljubljana

Prijava: kristina@drevozivljenja.net (prijave sprejemam do petka, 1.3.)

Več o delavnicah >> tukaj

Na vrh ...

Prihajajoče delavnice

november 2019

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Zapisi o notranjem otroku