"Največji problem komunikacije je v tem, da ne poslušamo, da bi razumeli. Poslušamo namreč, da bi dali odgovor."

(neznan avtor)

Novice

Novice

 • Delavnice Notranji otrok, začetek 29.10.

  Delavnice Notranji otrok, začetek 29.10.

  Lepo povabljeni, da se pridružite na Delavnice Notranji otrok – 8-tedenski cikel delavnic, kjer bomo vstopali v lepoto stika s sabo. Čaka nas tisto resnično naše. Začnemo v ponedeljek, 29.10., ob 18:30 …Več »
 • Krog za ženske: Zaziranje vase (24.8.)

  Krog za ženske: Zaziranje vase (24.8.)

  Drage ženske, vabim vas, da se v petek, 24.8., srečamo v krogu – da se zazremo vase in najdemo še globlji stik s sabo in z Lepoto, ki je onkraj vsakdanjosti …Več »
 • Krogi za ženske: Zaziranje vase

  Krogi za ženske: Zaziranje vase

  Z julijem začenjamo z mesečnimi krogi z naslovom Zaziranje vase, prvi bo v nedeljo, 29. 7., od 18:30 do 21:30 v mojih prostorih na Jalnovi 70 v Ljubljani.   “From this …Več »
 • Delavnica za ženske: Arhetip Divje ženske, 25. 2.

  Delavnica za ženske: Arhetip Divje ženske, 25. 2.

  Rečem ji Divja ženska, kajti ti dve besedi, divja in ženska, izzoveta /…/ pravljično trkanje na vrata globoke ženske psihe /…/. Ne glede na kulturo, v kateri živi, vsaja ženska …Več »
 • Delavnice Notranji otrok, začetek 26. 2.

  Delavnice Notranji otrok, začetek 26. 2.

  Lepo vabim na cikel 4 delavnic “Notranji otrok”  – gre za 4-tedensko potovanje vase, na katerem bomo preko odnosa z našim notranjim otrokom in občutkov, ki jih notranji otrok nosi, …Več »
 • Delavnica za ženske “I do it my way” na Primorskem

  Delavnica za ženske “I do it my way” na Primorskem

  Po izvedbi v Ljubljani vabim k udeležbi na Primorskem, v soboto, 25.11. 🙂   »Ne morem, ne smem, ne znam, zapuščena bom, preveč sem…« in GORA drugih podobnih varijant … …Več »
 • Delavnice Notranji otrok

  Delavnice Notranji otrok

  Ponovno vabim na cikel 4 delavnic “Notranji otrok”. Tokrat bomo preko stika z notranjim otrokom delali na temah zelo povezanih z vsakodnevnim življenjem:   Stik z notranjim otrokom:  moje otroštvo – …Več »
 • Cikel delavnic ČUSTVA SKOZI OČI NOTRANJEGA OTROKA

  Cikel delavnic ČUSTVA SKOZI OČI NOTRANJEGA OTROKA

  Ponovno…in tokrat daljši cikel, zato da bomo res lahko šli na potovanje vase, ki nas bo spremenilo in nas opremilo z drugačnim, bolj celovitim pogledom nase in na naše notranje dogajanje.   …Več »
 • 5-dnevni intenziv za ženske “Nisem sama”, 25. – 29. 8. 2017

  5-dnevni intenziv za ženske “Nisem sama”, 25. – 29. 8. 2017

  Drage ženske, vabljene na pot k Sebi. S kolegico psihoterapevtko pripravljava 5-dnevni intenziv z naslovom “Nisem sama”. Odvijal se bo od 25. do 29. avgusta na Vojskem nad Idrijo. Več …Več »
 • Cikel delavnic MOJ NOTRANJI OTROK

  Cikel delavnic MOJ NOTRANJI OTROK

  Stik z notranjim otrokom nam pomaga, da znamo v različnih trenutkih poskrbeti zase tako, da smo pomirjeni in zadovoljni, obenem pa se povežemo s tistim delom nas, ki se veseli …Več »