"Največji problem komunikacije je v tem, da ne poslušamo, da bi razumeli. Poslušamo namreč, da bi dali odgovor."

(neznan avtor)

O ženski in njeni naravi

 • Skozi temo spoznavam svojo svetlobo

  Skozi temo spoznavam svojo svetlobo

  Poznam svoje bolečine, vem, da me nekaj tišči dol, ne počutim se zares dobro … 100% ok. Strah me je, kaj je na drugi strani, strah me je iti globlje …Več »
 • Arhetip Divje ženske prečiščuje in odpira prostor Lepemu

  Arhetip Divje ženske prečiščuje in odpira prostor Lepemu

  Arhetip Divje ženske prečisti naše življenje. Zadane in objame naše bistvo in pokaže na vse, kar ne resonira z njim. Ničesar ni mogoče skriti, pred ničemer zbežati, za občuteno in …Več »
 • Za spuščanje, odpuščanje in prepuščanje potrebujemo Ljubezen do sebe

  Za spuščanje, odpuščanje in prepuščanje potrebujemo Ljubezen do sebe

  Za uresničitev svojih sanj in za življenje lastnega življenja v skladu z resnico naših občutkov, potrebujemo ljubezen do sebe in zdrave meje z zunanjim svetom. Če tega ni, začnemo imeti svet, …Več »
 • Živeti svojo srčno namero

  Živeti svojo srčno namero

  “Izberemo svoj srčni cilj in potem gojimo zvestobo, iščemo prave ljudi za podporo, negujemo svojo živost in vse, kar je v nas pristnega. Vse, kar je kaj vredno, raste počasi, …Več »
 • Srce, ki ve

  Srce, ki ve

  Če poslušam svoje srce, vem. Preprosto vem, ker čutim. Čutim, kaj si želim, kaj je dobro zame, kako lahko poskrbim zase v vsakršni okoliščini, v vsakršnem odnosu. In vse to …Več »
 • Živeti sebe v povezanosti z drugimi ženskami

  Živeti sebe v povezanosti z drugimi ženskami

  Ko se ženske odločimo živeti sebe, svoje življenje, se damo na razpolago tudi drugim ženskam. Darovi, ki jih lahko prejmemo druga od druge, so neprecenljivi. So hranljivi. So zdravilni. So …Več »