"Noben dan ni enak drugemu in vsako jutro ima svoj posebni čudež, svoj čarobni trenutek, v katerem ponikajo stara stvarstva in se rojevajo nove zvezde."

(Paolo Coehlo)

Podpora ob smrti

Za srečanje s smrtjo in žalovanjem je potreben varen prostor, kjer lahko dobiš podporo, ki jo potrebuješ.

Čustvena priprava na smrt

Soočenje s težko boleznijo pri sebi ali bližnjih pogosto ni nekaj na, kar bi bili pripravljeni. Potrebno je dovolj časa in varen prostor, da pustimo procesu, da se zgodi in da poskrbimo zase najboljše možno, kar lahko.

Več »

Spremljanje žalujočih

Izguba bližnjih boli. Potrebujemo varen prostor, razumevanje, zaupanje in iskreno bližino ali čisto tišino, da začenjamo razumeti, kaj se sploh dogaja in so dovolimo čutiti to, kar čutimo.  Postopoma lahko začnemo sprejemati smrt in v njej prepoznavati darove Življenja.

Več »

Delavnice

Razmišljanje o smrti ali soočenje z njo na takšen ali drugačen način mehča našo dušo, odpira srce, da zmore čutiti v polnosti življenje takšno, kot je in neguje naše telo, da zmore živeti kljub naporom, bolečini, strahu in ostajati pretočno za Življenje. Smrt nas odpira, da lahko od življenje sprejmemo več.

Več »

Čustvena priprava na smrt

Soočenje s težko boleznijo pri sebi ali bližnjih pogosto ni nekaj, na kar bi lahko bili pripravljeni. Vsakodnevno življenje se popolnoma spremeni, spremeni pa se tudi naš pogled nase, na odnose, na življenje. Potrebno je dovolj časa in varen prostor, da pustimo procesu, da se zgodi in da poskrbimo zase najboljše možno, kar lahko.

Na vrh ...

"Čudež življenja resnično doumemo šele tedaj, ko dopustimo, da se zgodi nepričakovano."

(Paulo Coelho)

Spremljanje žalujočih

Izguba bližnjih boli. Potrebujemo varen prostor, razumevanje, zaupanje in iskreno bližino ali čisto tišino, da začenjamo razumeti, kaj se sploh dogaja in si dovolimo čutiti to, kar čutimo. Vse to z namenom, da postopoma sprejmemo smrt in začnemo v njej prepoznavati darove Življenja.

 

Na vrh ...

Delavnice

Smrt ni tabu. Smrt ni nekaj, kar bi bilo izvzeto iz življenja. Življenje je cikel - od rojstva do smrti nazaj v Življenje. Zavedanje tega in globlje raziskovanje narave življenja in smrti nam pomaga, da zaživimo drugače - polnejše, srečnejše in bolj pomirjeno.

Vsebina strani je v pripravi in bo v kratkem objavljena.

Na vrh ...

Prihajajoče delavnice

september 2019

pon tor sre čet pet sob ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Zapisi o smrti, umiranju in žalovanju