"Ničesar ni, kar bi lahko dosegel sam. Potrebna je podpora skupine."

(neznan avtor)

Ponudba delavnic

Moj notranji otrok

Namen delavnice je priti v stik z notranjim otrokom, ki nam pomaga, da znamo v različnih trenutkih poskrbeti zase tako, da smo pomirjeni in zadovoljni, obenem pa se povežemo s tistim delom nas, ki se veseli življenja, ki je igriv in radosten.

Več >>

Čustva skozi oči notranjega otroka

Namen cikla delavnic je priti v stik s čustvi (strahom, jezo, žalostjo, veseljem ...), jih podoživeti skozi oči notranjega otroka in razumeti, zakaj in na kakšen način so prisotna v nas. To nam pomaga osvoboditi tistega, kar nas teži in dati prostor bolj zavestnemu in svobodnemu doživljanju v prihodnje.

Več >>

Najdi mir v sebi

Cikel delavnic, na katerem preko čuječnosti ozaveščamo svoje misli, na drugačen način prepoznavamo in prihajamo v stik s čustvi ter poglabljamo občutenje svojega telesa z namenom, da bi zaživeli bolj sproščeno. 

Več >>

Moj notranji otrok

Termin: oktober 2017

Stik z notranjim otrokom nam pomaga, da znamo v različnih trenutkih poskrbeti zase tako, da smo pomirjeni in zadovoljni, obenem pa se povežemo s tistim delom nas, ki se veseli življenja, ki je igriv in radosten. Vse to nam v hitrem tempu življenja, ki pogosto predstavlja pred nas velike zahteve, norme, pravila, povrne notranjo živost, zaupanje vase in jasno odgovornost zase, za svoje potrebe, želje. Naš notranji otrok nas vabi k temu, da v odnosih ne pričakujemo, da bodo drugi poskrbeli za nas, ampak da zavzamemo v odnosih odraslo držo, v kateri zmoremo dati sebi to, kar potrebujemo. Poleg tega stik z notranjim otrokom zdravi tudi čustvene ranjenosti, prizadetosti, ki smo jih doživeli v preteklosti. Naj bodo to odnosi in situacije, povezane z njimi, iz naših primarnih družin ali pa iz odnosov, ki smo jih imeli z drugimi pomembnimi osebami tekom našega življenja. 

Na delavnicah bomo: 

 • prišli in obnovili stik z našim notranjim otrokom; 
 • prepoznali ovire, vzorce, občutja, ki nas v življenju ne podpirajo; 
 • dobili bomo uvid v to, kaj resnično potrebujemo; 
 • se učili poskrbeti za tisto, kar nam manjka, da bomo postopoma spet zaživeli polno in živo. 

Stik z notranjim otrokom pripomore k: 

 • lažjemu in boljšemu prepoznavanju svojih potreb, njihovemu zadovoljevanju in izražanju potreb v zunanji svet; 
 • ozaveščanju ovir, neprijetnih občutij v partnerskih odnosih in razreševanju le-teh; 
 • vzpostavljanju zdravih odnosov z drugimi, v katerih zmoremo tako postavljati meje kot čutiti in izražati ljubeče občutke; 
 • prepoznavanju in celjenju ran iz preteklosti; 
 • poglobljenemu stiku s sabo; 
 • občutku igrivosti, radosti, veselja, sproščenosti, svobode in lahkotnosti življenja. 

Delavnica je namenjena vsem, moškim in ženskam, ne glede na starost. Vsak s svojim notranjim otrokom vzpostavi svojstven odnos, ki ga podpira v vsakdanjem življenju in mu pomaga, da odgovorno skrbi zase in vzpostavlja zdrave odnose z drugimi. Nobene predhodne izkušnje niso potrebne. 

Ker je vzpostavljanje stika, grajenje odnosa in skrb za notranjega otroka proces, pripravljam cikel delavnic, kjer kontinuirano delamo na temah, ki jih stik z notranjim otrokom pokaže za pomembne in ključne v trenutku življenja, v katerem se vsak od vas nahaja. Na vsaki delavnici stopimo v stik z notranjim otrokom in prisluhnemo njegovemu sporočilu. 

Čustva skozi oči notranjega otroka

Termin delavnic: 10. oktober - 21. november ● Lokacija: Jalnova 70, Ljubljana

Gre za cikel delavnic, ki bi ga lahko poimenovala tudi preko stika do odnosa. Naučili se bomo priti v stik z našim notranjim otrokom. Vsak od nas ga ima in vsak od nas z njim vzpostavi svojstven odnos. In to je to! To je tisto, kar nam da uvide, ki jih potrebujemo, razumevanje, po katerem hrepenimo v naši celovitosti in to je tisto, kar nas preko vsakodnevne realnosti (naših občutkov, čustev, misli) vodi do tega, da izza tega vedno bolj čutimo in živimo tisto čisto, polno veselje, radost in igrivost življenja. Tisto otroško živost ... radoživost! S katero se lahko tudi zdaj, kot odrasli, vsaj za trenutek povežemo in jo prikličemo v spomin.

Pogosto lahko čutimo, da s čustvi, ki jih doživljamo, ne znamo, da nismo opremljeni, kako se v situacijah, ko nekaj čustveno intenzivnega doživimo, odzvati, da se nam kdaj še sanja ne, zakaj sploh neko čustvo začutimo ali pa ga mogoče sploh ne znamo poimenovati, prepoznati, se bomo na delavnicah učili prav tega ... prihajati v STIK z našimi ČUSTVI in jih doživeti skozi OČI NOTRANJEGA OTROKA, ki nam jih bo pomagal resnično začutiti in nam dati možnost, da ta ti. čustveni naboj spustimo in dovolimo, da v nas začne živeti Radost, Svoboda in naša Resnica.

Poskrbeli bomo tudi za to, da bomo vse doživeto in pridobljeno znali prenašati v naše vsakdanje, "odraslo" življenje in tako začeli živeti iz odgovornosti do našega notranjega dogajanja in v skladu z našo celovitostjo. Vzpostavili bomo tudi ODNOS z našim notranjim otrokom, ki nas bo podpiral, nam pomagal prepoznavati in skrbeti za naše resnične potrebe ter nam omogočal svobodno izražanje.

Kaj na delavnici dobim?

 • stik s svojim notranjim otrokom, ki me lahko preko odnosa, ki ga z njim vzpostavim, podpira in usmerja v vsakodnevnem življenju 
 • ojačanje stika s sabo in svojimi resničnimi potrebami
 • učenje novih, bolj odgovornih načinov skrbi zase in za svoje impulze, potrebe, želje
 • razumevanje čustev in uvid v to, kaj mi določeno čustvo sporoča
 • ozaveščanje izkušenj, okoliščin, dogodkov, ki dajejo podlago določenemu čustvu/čustvenemu ozadju, ki ga doživljam
 • nove poti do živosti, radosti in svobode
 • dostop do večje kapacitete čutenja resničnega sebe, notranjega miru in opolnomočenosti za vsakodnevne izzive

KDAJ: 6 zaporednih torkov, 10. 10. - 21.11. (z izjemo 31.10., ko je praznik), od 18.00 do 20.30

KJE: Jalnova 70, Ljubljana

CENA: 130 EUR/cikel

PRIJAVE in VEČ INFO: kristina@drevozivljenja.ne
(prijave sprejemam do 3.10., število mest je omejeno na 6 udeležencev, zato priporočam, da se pravočasno prijavite)

 


Se resnično veselim skupnega raziskovanja in potovanja vase!

 
 

Najdi mir v sebi

Termin delavnic: ni določen

Na delavnicah Najdi mir v sebi preko čuječnosti ozaveščamo svoje misli, na drugačen način prepoznavamo in prihajamo v stik s čustvi ter poglabljamo občutenje svojega telesa z namenom, da bi zaživeli bolj sproščeno. 

Delavnice so namenjene vsem:

 • ki si želite, da bi si v dnevu ali tednu zmogli vzeti nekaj trenutkov časa zase, se sprostili in uživali v tem, kar resnično radi počnete;
 • ki vas študij, služba, odnosi zaposlujejo v tolikšni meri, da vam ne prinašajo samo izpolnitve, ampak so vam tudi v breme;
 • ki bi radi razumeli, kako delujejo naše misli, čustva, telo in kaj lahko storimo, da bi nas to podpiralo, ne pa nam oteževalo življenja;
 • ki bi radi spoznali nekaj sprostitvenih tehnik, ki vam bodo pomagale pri vsakodnevnem soočanju s stresom.

Na delavnicah bomo:

 • si vzeli čas zase in osveščali situacijo, v kateri se trenutno nahajamo;
 • preživeli kvaliteten čas sami s sabo in usmerjali svojo pozornost v to, kar si zase resnično želimo;
 • spoznavali bomo tehnike sproščanja in druge načine, ki nam bodo pomagali pri bolj kvalitetnem življenju;
 • preko različnih vaj spoznali delovanje naših misli, čustev, telesa in njihove vplive na naše dojemanje sebe;
 • širili bomo zavedanje sebe, možnosti, ki jih imamo v življenju in prepoznavali to, kar si resnično želimo;
 • z drugimi delili svoja razmišljanja, izkušnje, občutke in se drug od drugega učili.