"Vidim verigo žensk, ki poslušajo druga drugo, so prisotne, ko čakajo, da se njihova Bit rodi - da njihova občutena vrednost dobi obliko in se rodi. Ženska za žensko, v prisotnosti - ko vsaka najde svoj glas."

​(Judith Duerkl)​

Rdeči šotor

Lepota, veličina in globina tvoje lastne ženskosti in skupnosti žensk, ki se podpirajo in verjamemo v druga drugo. Vabljena na potovanje vase, kjer boš našla svoj Dom.

Individualna psihoterapija

V psihoterapevtskem odnosu se dotakneva vseh tem, ki jih prepoznavaš kot pomembne zase in za svoje življenje, obenem pa v najino delo zavestno vključujeva tudi teme, ki so povezane z ženskostjo. 

Več »

Krogi za ženske
Ženski krogi so prostor za žensko – za njeno telo, misli, čustva, za njeno dušo. Prostor, kjer je sprejeta takšna, kot je. Sprejeta v svoji ženski naravi. To nas ženske umirja, preobraža in zdravi.

Več »

Delavnice in odmiki

Na eno-/več-dnevnih delavnicah ter odmikih imaš možnost, da se resnično posvetiti sebi in ob podpori drugih žensk iščeš, raziskuješ ter si dovoliš v polnosti občutiti in izražati resnico, ki ti jo sporoča tvoja Duša.

Več »

Individualna psihoterapija

Kaj je psihoterapija?

Psihoterapevtski proces daje dobro podlago za neovirano poglabljanje vase in spoznavanje sebe. Gre za varen prostor, ki ti da občutek zaupanja in obudi v tebi dovoljenje, da spregovoriš, začutiš, izraziš vse, kar čutiš, da želiš. To je osnova, da lahko začneš delo na sebi, ki te vztrajno in v tvojem ritmu pelje do želenih sprememb oz. sprememb, ki so v tvoje najvišje dobro.

Potrebna je tvoja iskrena želja za delo na sebi in predanost procesu, obenem pa tudi odgovornost do sebe, da slediš, se učiš slediti svojim najglobljim občutkom, ki ti v vsakem trenutku znova govorijo o nečem pomembnem zate. S tem se krepi zaupanje vase in sprejemanje vseh delov sebe, ki v resnici tvorijo tvojo edinstveno celovitost. Povrne se ti tudi zaupanje v tok življenja, čut za prepoznavanje okoliščin in ljudi, ki so dobri zate in za vse tisto, kar te v življenju ne podpira in je potrebno preoblikovati ali spustiti, da odide. Izoblikuješ nove, bolj zdrave in izpolnjujoče načine za vzpostavljanje odnosa s sabo in drugimi ter zmožnosti, da v svoje življenje vnašaš in sprejemaš več lepote, ljubezni, veselja, živosti in smisla, ki ti ga daje širša slika življenja in sebe. 

Več o tem, kaj je psihoterapija in kako v splošnem poteka, pa si lahko prebereš tukaj. Kot ženske pa bomo dodale k tem bazičnim temam, še veliko mero kreativnosti in drugih načinov, ki bodo podprli proces vračanja Domov k Sebi.

Komu je namenjena?

V psihoterapevtskem procesu, v katerem se zavestno in v skladu z notranjim ritmom, dotaknemo tem povezanih z ženskostjo, je mogoče odpraviti mnoge telesne simptome, neumeščene, preplavljajoče ali zatrte občutke, pozdraviti boleče spomine, umestiti in razrešiti neprijetna doživetja, zdraviti družinsko dediščino in linije prednikov, povrniti notranjo živost, zaupanje vase in sprejemanje svoje Celovitosti. 

Ker se ženske v današnjem času postopoma vračamo v svojo notranjo moč in začenjamo živeti v skladu z izvorno žensko naravo, ki nas podpira, hrani in usmerja, se lahko pojavljajo določeni znaki kot klic k temu, da se resnično posvetimo sebi in usmerjati svojo energijo tudi navznoter, v poglobljeno in čuteče delo na sebi

Takšno psihoterapevtsko delo na sebi je lahko v podporo in pomoč, ko doživljamo:

 • težave z neredno menstruacijo ali daljšim izostankom menstruacije
 • boleče menstruacije
 • težave z rodili (še posebej v času nosečnosti, po porodu ali poporodnem obdobju)
 • zaplete v nosečnosti, strah pred porodom in novim življenjem sebe kot mame
 • okrevanje ali žalovanje po spontanem splavu ali umetni prekinitvi nosečnosti
 • občutja nepovezanosti z maternico ali celotnim medeničnim dnom
 • občutke necelovitosti sebe kot ženske
 • težave v odnosu z mamo ali ženskami na sploh
 • občutke nelagodja, nesprejetosti, nezaželenosti, sramu v odnosih z ženskami
 • pomanjkanje zaupanja vase, neobčutenje lastne vrednosti in lepote sebe kot ženske
 • težave pri sprejemanju svojega telesa in sebe kot ženske (ki lahko vodi do težav s prehranjevanjem, do škodljivih vedenj, odvisnosti ...)
 • težave v odnosih z moškimi; pri vzpostavljanju, grajenju izpolnjujočih odnosov z moškimi

Na vrh ...

Naročanje in cenik

Če se želiš naročiti na uvodni pogovor ali imaš kakšno vprašanje zame, me lahko kontaktiraš prek telefona ali maila ali pa mi pošlješ sporočilo prek obrazca za naročanje na desni. Z veseljem in v najkrajšem možnem času ti bom odgovorila.

Telefon: 040 604 964
E-mail: kristina@drevozivljenja.net
Lokacija:  Ljubljana (Jalnova 70) ali Ajdovščina (Gradišče 16)

 

Uvodni pogovor

50 min: 40 EUR za zaposlene

50 min: 30 EUR za dijakinje, študentke, brezposelne

Individualna psihoterapija

50 min: 50 EUR za zaposlene

50 min: 40 EUR za dijakinje, študentke, brezposelne

Obrazec za naročanje

Krogi za ženske

Ženski krogi so prostor za žensko – za njeno telo, misli, čustva, za njeno dušo. Prostor, kjer je sprejeta takšna, kot je. Sprejeta v svoji ženski naravi.

Kaj so ženski krogi?

zenski-krogiV ženskih krogih nam je ženskam v polnosti dovoljeno, da čutimo in izrazimo to, kar čutimo, da znotraj sebe raziskujemo in najdemo to, kar je resnično naše. Povezujemo se s svojo intuicijo, kar nas krepi v postavljanju mej tistemu, kar je zunaj nas in vsemu tistemu, kar nas v vsakdanjem življenju ne podpira, obenem pa nam to daje občutek zaupanja vase, zadovoljstva ter pomirjenosti s sabo in svetom.

Ženske v krogu s svojo sprejemajočo prisotnostjo podpremo druga drugo v njeni individualnosti in skupaj pletemo mrežo povezanosti, ki nam omogoča jasnejše uvide in moč, da avtentično zaživimo v sebi in iz sebe. Ženske dobimo moč  in pogum, da se počutimo žive v svoji ranljivosti in divji moči, v svoji žalosti, jezi, nemoči in v veselju, radosti.

Energija ženskih krogov objame žensko v celoti in se dotakne njenih globin, jih zdravi in preobraža.

Na vrh ...

Prihajajoči ženski krogi

Trenutno ni prihajajočih ženskih krogov.

Kako potekajo?

Ženski krogi potekajo v varnem, prijetnem vzdušju, ki ga ustvarimo ženske s svojo pristno prisotnostjo in zavedanjem, da smo si enake v tem, da smo ženske v lastni individualnosti vsake posameznice.

Lahko se zberemo v skrbno pripravljenem notranjem prostoru ali zunaj v naravi, ki nas še posebej močno podpre v procesu naših notranjih potovanj.

kdaj-potekajoŽenske se v krogu zberemo z globoko željo po notranjem raziskovanju in poglabljanju določene teme ali preprosto zato, ker si želimo začutiti podporo drugih žensk, se sprostiti in počutiti razumljene v varnem okolju, kjer nam je dovoljeno biti točno to, kar smo v tistem trenutku.

Kroge začenjamo tako, da vsaka podeli svojo namero za krog, s čimer prispevamo sebe k skupnemu polju povezovanja in svojo pozornost razširimo tako, da v našo zavest objamemo tudi druge ženske v krogu. Glede na naravo in vsebino kroga se tekom kroga prepletajo različne oblike povezovanja s sabo in deljenja: običajno nadaljujemo s tematskim pogovorom in deljenjem občutkov, pogledov, izkušenj ob iztočnicah na temo. Med samim krogom včasih tudi prisluhnemo glasbi ali se potopimo v vizualizirano potovanje vase, ki v nas prebudi občutke, uvide, potrebne prepoznanja. Vse to z namenom, da vstopimo v resničen in pristen stik s sabo, ki nas vrača v še globlji občutek notranje celovitosti in zaupanja v moč in vedenje naših globin. Krog obredno tudi zaključimo ter notranje preobražene in z vero vase stopimo v vsakdan sveta zunaj nas

Na vrh ...

 

Kaj pridobim?

V krogih se ženske v prisotnosti druga druge poglabljamo vase, v kolektivno dediščino žensk ter se povezujemo z izvorno, prvinsko, čisto ženskostjo. Vse to nam daje možnosti za:

 • večji stik s sabo (s svojim čutenjem, telesom, mislimi, čustvi, občutki);drevo
 • zaupanje vase in pomirjenost s samo seboj;
 • občutek notranje moči in zdravih mej z zunanjim svetom,
 • občudovanje ženske lepote, ki jo prepoznavamo v sebi in drugih;
 • stik s svojimi koreninami in globinami;
 • negovalno povezanost z drugimi ženskami, ki nas podpira in nam daje občutek opolnomočenosti;
 • sočutje in sprejemajoče razumevanje sebe in drugih;
 • stopanje v stik in čutenje svoje ženskosti;
 • prepoznavanje in razreševanje ovir, blokad, obramb, notranjih konfliktov na različnih nivojih (telesa, čustev, uma, duše), povezanih s temo kroga, ženskostjo ali drugimi vidiki našega življenja;
 • dovoljenje in svobodo za izražanje sebe (svojih občutkov, misli, čustev);
 • nove uvide, ki nam osvetlijo razumevanje vsega tistega, kar je za nas pomembno;
 • iztočnice za nadaljnje delo na sebi.

Vsekakor pa je izkušnja vsake ženske edinstvena in sama na sebi govori zgodbo, ki ima vrednost sama na sebi. Poleg tega pa pričuje, da življenje prav vsake ženske navdihuje in spreminja življenja drugih žensk. V pristnem, iskrenem povezovanju - v spletanju in negovanju medsebojnih vezi - ženske zdravimo sebe in ženske rodove.

Vse to je pomembno ne le zaradi nas samih, ampak tudi zaradi odnosov, ki jih živimo z moškimi. Šele ko zares poznamo sebe ter se v svoji ženskosti počutimo Doma in imamo občutek notranje Celovitosti, lahko z moškimi zares zaživimo - uresničeno, zadovoljno, polno in v smeri (skupne) rasti. 

Na vrh ...

"Vzemi si čas, da lahko v miru občuduješ lepoto vsakega trenutka. Utišaj svoj zaposlen um in dovoli tihi mehkobi miru, da te objame. V mirnosti boš lahko našla svoje odgovore."

(neznan avtor)

Delavnice in odmiki

Na delavnicah in odmikih imaš na voljo prostor in čas, da se v svojem naravnem ritmu povežeš s sabo in védenjem v sebi, ki se ti prebudi ob pripravljeni temi.

Cikel delavnic NOTRANJA CELOVITOST ŽENSKE

Začetek prve delavnice: sobota in nedelja, 24. in 25. november 2018

Lokacija: Jalnova 70, Ljubljana

Prijave: kristina@drevozivljenja.net

Več o delavnicah >> tukaj

 

 

 

Delavnica ARHETIP DIVJE ŽENSKE

Prihajajoči datumi: trenutno ni razpisanega datuma

Več o delavnici >> 

 

 

Najnovejši zapisi o ženski in njeni naravi