Celoletni program

“Zasijemo šele tedaj, ko se nehamo truditi za prepoznavnost in se potopimo v svojo edinstvenost.”

​(Alenka Rebula)​

Celoletni program Notranja celovitost ženske


Resnično ni vseeno, kako živimo, pomembno je, da živimo dobro in v skladu s tem, kar smo. Življenje nam je dano, da živimo sebe. To, kar smo, pa lahko najdemo in živimo le iz celovitosti naše notranjosti. Celovitost je ključna. Je bistvena. Je vrnitev Domov.
O celoletnem programu

Cikel delavnic je potovanje vase, na katerem se srečamo z vsem našim, kar smo tekom življenja izgubile ali pozabile, spomnile se bomo tistega, kar je shranjeno v naših globinah in želi živeti v našem vsakdanu. Proces nas bo vodil tudi skozi spuščanje vsega, kar smo tekom življenja prevzele od družbe in drugih ljudi, a ni naše, zdravile bomo boleče, da bo nastal znotraj nas prostor za vse lepo, kar nas čaka, da sprejmemo vase in v svoje življenje. Potencial, ki ga nosimo v sebi čaka, da mu namenimo ljubečo in zavestno pozornost ter si damo priložnost, da ga še bolj polno in odgovorno za-živimo.

Celovitost nam daje občutek, da smo popolne takšne kot smo. Je nepogrešljiv občutek lastne vrednosti in povezava z neprekinjeno ljubeznijo do sebe. Celovitost razreši notranje konflikte in nas uglasi z ritmom življenja, ki prinaša sproščenost, pretočnost, živost in notranji mir. Celovitost je naša neodtujljiva pravica. Je dovoljenje, da živimo sebe, resnične sebe ne glede na okoliščine. Je povezanost z obstojem in vsem živim. Celovitost si ti, takšna kot si v svoji biti.

Pomembno je, da imamo tekom življenja dovolj informacij, zavedanja, povezanosti z našim notranjim čutenjem, da se lahko preko izkušenj in prehodov vračamo v našo notranjo celovitost. Vse to si lahko damo. Resnično. In z veliko ljubezni do sebe.

Kako v praksi začeti pri sebi, kako živeti ljubezen do sebe in kako se iz sebe povezovati z vsemi in vsem, kar nam je ljubo – tega se učimo. Skupaj. Iz delavnice v delavnico. Pri tem nas delo v skupini podpira in nam omogoča, da se na sebi lasten način vrnemo k sebi in imamo pri tem podporo, ki jo potrebujemo. Energija skupine nam olajša proces in nam pomaga, da ga zmoremo prehoditi, kljub temu da je na trenutke naporen in boleč.

Vsaka ženska na svoj način čuti klic k sebi, k temu da bi svoje življenje živela polno in zadovoljno, povezana s sabo in drugimi, z globokim občutenjem lepote življenja. Cikel delavnic je zato namenjen vsem ženskam, ki želijo globlje spoznati sebe in so pripravljene na kontiunirano delo na sebi in v skupini. Vsaka, ki se zaveda, da je za resnično spremembo potreben trud in tudi zavesten napor, je povabljena, da se pridruži skupini, ki tekom leta odkrivala lepoto, ki jo nosimo ženske v sebi in lepoto življenja na sploh.

Nov cikel se začne jeseni 2020. Rezerviraj si svoje mesto v skupini.

O vsebini programa

Šle bomo čez pomembne teme v življenju ženske, čez vse potrebne in za nas pomembne iniciacije, ki bi jih skozi življenje prehodimo. Raziskovale bomo tisto, kar je zapisano globoko v nas in nosi v sebi seme resnice. Naše notranje delo bo zajemalo tudi za vsakdan pomembne tematike, znanje in izkustva, ki jih kot ženske tekom življenja doživljamo, izkušamo, živimo. Vse teme so nekaj, kar ne glede na okoliščine, zelo dobro poznamo.

Teme delavnic zajemajo bistveno, obenem pa omogočajo dovolj prostora, da vanje vpletemo tudi vse podrobnosti, življenjske situacije, ki jih kot posameznice živimo v odnosu do sebe, drugih in sveta okrog nas:

  1. Avtentičnost in ženska narava
  2. Intuicija in notranji ritmi
  3. Modrost in lepota telesa
  4. Notranji svet občutkov
  5. Pripadanje in bližina
  6. Ustvarjalno življenje
  7. Odnos z moškim in ljubezen v odnosu
  8. Vrnitev k sebi in vstop v novo življenje
“Seme je opremljeno z vsem potrebnim za rast. Tudi ti imaš v sebi vse potrebno, da izpelješ svoj razvoj. Prisluhni svoji naravi.”

​(Alenka Rebula)​

Praktične informacije o programu

Celoletni program bo potekal od novembra 202′ do decembra 2021 v obliki 8 dvodnevnih delavnic v soboto in nedeljo. V soboto bo potekala od 10:00 do 18:00, v nedeljo pa od 9:00 do 13:00.

Delavnice bodo potekale v zaprti skupini, ki se bo oblikovala do prve delavnice. To omogoča poglobljeno delo v varnem in zaupnem prostoru, ki bo dajal potrebno podporo notranjemu procesu.

Delo bo potekalo v obliki dela v manjši skupini, dela v parih, deljenja v krogu, izkustvenih vaj, notranjih potovanj, kreativnih tehnik, rituala, branja zgod in še marsičesa, kar se bo pokazalo kot ustrezno tekom delavnic. Vse, kar bomo počele, bo prilagojeno skupini, ki se bo oblikovala in tako da bo lahko vsaka posameznica znotraj skupine zase odnesla, kar se da največ.

Naroči se


Prijavite se lahko preko spletnega obrazca na desni ali pa mi pišete na mail kristina@drevozivljenja.net.

Za vsa morebitna vprašanja sem dosegljiva preko telefona: 040 604 964 ali maila kristina@drevozivljenja.net

Cenik


90 eur za zaposlene/posamezno delavnico
65 eur za študentke, brezposelne/ posamezno delavnico

Prijavnica za celoletni program

Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
Fill out this field
Datum delavnice
Select an option