Individualna srečanja za ženske

“Spoštovanje do sebe ni nekaj, kar si je treba najprej prislužiti. Dajemo si ga zastonj zato, ker je začetek vsega.”

​(Alenka Rebula)​

Individualna srečanja za ženske


Kaj so in kako potekajo?

Individualna srečanja dajejo dobro podlago za neovirano poglabljanje vase in spoznavanje sebe. Gre za varen prostor, ki daje občutek zaupanja in obudi v tebi dovoljenje, da spregovoriš, začutiš, izraziš vse, kar čutiš, da želiš. To je osnova, da lahko začneš delo na sebi, ki te vztrajno in v tvojem ritmu pelje do želenih sprememb oz. sprememb, ki so v tvoje najvišje dobro.

Potrebna je tvoja iskrena želja za delo na sebi in predanost procesu, obenem pa tudi odgovornost do sebe, da slediš, se učiš slediti svojim najglobljim občutkom, ki ti v vsakem trenutku znova govorijo o nečem pomembnem zate. S tem se krepi zaupanje vase in sprejemanje vseh delov sebe, ki v resnici tvorijo tvojo edinstveno celovitost. Povrne se ti tudi zaupanje v tok življenja, čut za prepoznavanje okoliščin in ljudi, ki so dobri zate in za vse tisto, kar te v življenju ne podpira in je potrebno preoblikovati ali spustiti, da odide. Izoblikuješ nove, bolj zdrave in izpolnjujoče načine za vzpostavljanje odnosa s sabo in drugimi ter zmožnosti, da v svoje življenje vnašaš in sprejemaš več lepote, ljubezni, veselja, živosti in smisla, ki ti ga daje širša slika življenja in sebe.

V procesu, v katerem se zavestno in v skladu z notranjim ritmom, dotaknemo tem povezanih z ženskostjo, je mogoče odpraviti mnoge telesne simptome, neumeščene, preplavljajoče ali zatrte občutke, pozdraviti boleče spomine, umestiti in razrešiti neprijetna doživetja, zdraviti družinsko dediščino in linije prednikov, povrniti notranjo živost, zaupanje vase in sprejemanje svoje Celovitosti.

Individualna srečanja potekajo kontinuirano, lahko je to 1x tedensko ali v daljšem časovnem razmaku, glede potrebe in želje, ki jih izraziš. Sama kontinuiteta je pomembna za doseganje trajne spremembe in predstavlja najhitrejšo pot do nje. Na srečanjih se posvetiva temam, na katerih bi želela delati in tistih, ki se morda tekom srečanj pokažejo kot pomembne. Skozi proces te vodim in omogočam prostor, da v svojem ritmu in na sebi lasten način razrešiš in spustiš vse, kar te omejuje, bremeni ter se vrneš v občutenje sebe, svoje notranje celovitosti.

Če čutiš, da bi želela bolje spoznati sebe in pozdraviti boleče, povabljena.

Komu je namenjena?

Ženske se v današnjem času postopoma vračamo v svojo notranji občutek ženskosti in začenjamo živeti v skladu s sabo, s svojim notranjim vedenjem in čutenjem. Občutimo lahko, da stik s sabo podpira, hrani in usmerja, življenje v skladu s tem, kar smo, pa nas polni in osrečuje. Če tem svojim notranjim vzgibom želimo prisluhniti, se lahko pojavljajo določeni znaki kot klic k temu, da se resnično posvetimo sebi in usmerjati svojo energijo tudi navznoter, v poglobljeno in čuteče delo na sebi.

Takšno delo na sebi je lahko v podporo in pomoč, ko doživljamo:

 • težave z bolečimi ali nerednim menstruacijami ali daljšim izostankom menstruacije
 • težave z rodili (še posebej v času nosečnosti, po porodu ali poporodnem obdobju)
 • zaplete v nosečnosti, strah pred porodom in novim življenjem sebe kot mame
 • okrevanje ali žalovanje po spontanem splavu ali umetni prekinitvi nosečnosti
 • občutja nepovezanosti z maternico ali celotnim medeničnim dnom
 • občutke necelovitosti sebe kot ženske
 • težave v odnosu z mamo ali ženskami na sploh
 • občutke nelagodja, nesprejetosti, nezaželenosti, sramu v odnosih z ženskami
 • pomanjkanje zaupanja vase, neobčutenje lastne vrednosti in lepote sebe kot ženske
 • težave pri sprejemanju svojega telesa in sebe kot ženske (ki lahko vodi do težav s prehranjevanjem, do škodljivih vedenj, odvisnosti …)
 • težave v odnosih z moškimi; pri vzpostavljanju, grajenju izpolnjujočih odnosov z moškimi
“Mnoge odrasle ženske prej ali slej z bolečino zaslutijo, da ne morejo začutiti ljubezni do sebe. Morda so si pridobile poklicno samozavest in neodvisnost, a to je vse kaj drugega kot ljubezen. Druge so upale, da bo osrečujoče, toplo občutenje sebe nastopilo kot stranski učinek plemenitega, velikodušnega življenja. Toda naša ljubezen do sebe je nenadomestljiva. Nalog, ki jih opravlja za nas, ni mogoče zaupati nikomur. Ljubiti sebe s pristno močno in zvesto ljubeznijo je veliko več kot imeti dobro samopodobo. Pomeni biti sposobne, da predano in goreče skrbimo zase in da se počutimo na varnem v svojih rokah.”

​(Alenka Rebula)​

Naroči se


Če se želiš naročiti na prvo srečanje ali imaš kakšno vprašanje zame, me lahko kontaktiraš prek telefona ali maila ali pa mi pošlješ sporočilo prek obrazca za naročanje na desni. Z veseljem in v najkrajšem možnem času ti bom odgovorila.

Telefon: 040 604 964
E-mail: kristina@drevozivljenja.net
Lokacija: Ljubljana (Jalnova 70), možnost je tudi online srečanj

Cenik


50 min: 70 EUR za zaposlene
50 min: 55 EUR za študentke, brezposelne

Obrazec za naročanje

Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.
Lokacija
Select an option
Termin
Za lažji dogovor glede ustreznega termina prosim označi termin, ki ti ustreza.
Select an option
Fill out this field