Krogi za ženske: Zaziranje vase


Z julijem začenjamo z mesečnimi krogi z naslovom Zaziranje vase, prvi bo v nedeljo, 29. 7., od 18:30 do 21:30 v mojih prostorih na Jalnovi 70 v Ljubljani.

 

“From this place of presence, from this love of the ground, take the next step. Your primary intention is love; everything else grows from there.”

 

Ker imaš v sebi vse, kar potrebuješ, da bi živela in se počutila Dobro.

Življenje teče. Vprašanje je, ali si v vseh izzivih, obveznostih, vsakodnevni rutini vzamemo dovolj časa zase, za resničen stik s sabo, za to, da občutimo, kaj se znotraj nas dogaja, kam peljemo svoje življenje in kam nas Življenje vodi.
Zavestno opazovanje in čutenje vsega, kar je znotraj in zunaj nas, nas postopoma vrača v življenje, ki ima okus in diši po živem, dobrem in lepem. Vse, kar nam preprečuje, da bi to lepo živeli, potrebujemo razumeti in se od tega na nam lasten način in ob za nas pravem času posloviti.
Postati moramo priče svojega življenja in na tej poti spuščati upore, odpore, obrambe, vse naučeno, da lahko začenjamo razumeti, da je lepota življenja v dopuščanju, prepuščanju, sproščenem bivanju, ki živi iz naše najgloblje narave.
Brez zaveste prisotnosti življenje steče mimo nas, če ostajamo prisotne pa lahko ulovimo ritem Življenja, ki je usklajen z ritmom našega srca, naše biti.

• O krogih Zaziranje vase •
Z mesečnim krogi za ženske, ki bodo potekali od julija dalje, želim ustvariti prostor za srečevanje. Najprej za srečavanje s sabo. Zato tudi naslov Zaziranje vase. Poleg tega pa tudi za srečevanje z drugimi ženskami. Moč skupnosti ima veliko vrednost in nam omogoči, da znotraj varnega prostora vse naše dobi možnost, da je slišano in podprto tudi na zunaj. To nam omogoči, da v vsakodnevnem svetu lažje in bolj v skladu z nami uresničujemo želene spremembe in ustvarjamo okolje in odnose, ki odsevajo našo resnico.

Prostor, ki ga na krogu ustvarimo s posebnim namenom, nam omogoči, da uzremo, začutimo, prepoznamo, pozdravimo tisto, kar je potrebno in najbolj pomembno v danem trenutku, da postanem bolj Cele in Svoje. Preprosta prisotnost, odprtost, jasna namera in ljubezen so najmočnejša orodja, da se vztrajno v svojem ritmu vračamo nazaj k sebi, k svoji notranji celovitosti.

Ne glede na to, kje si v svojem življenju, kako se počutiš, je na krogu prostor zate. Kjerkoli si – pridi!

V krogu se ustvari prostor za vse, kar je – za to, kar smo v danem trenutku. Vse to z namenom, da postane vedno bolj vidno in občuteno tisto najbolj in v resnici edino Resnično in Lepo v nas.

Krog je prostor zate:
– da stopiš v stik s sabo
– da se spočiješ, da ti ni potrebno narediti nič, kar ne bi želela
– da začutiš in vzpostaviš trajen odnos s kreativno, živo silo znotraj sebe
– da dovoliš tišini in miru, da najdeta stabilno mesto znotraj tebe
– da prepoznaš in čutiš vse občutke, ki so del tvoje živosti
– da na varen način pustiš bolečim, neprijetnim občutkom, da so in da te preobrazijo
– da podeliš, kar čutiš, da želi biti izrečeno
– da sprejmeš vase občutek, da si vodena, ljubeče nošena in podprta vedno in povsod
– …

Da si povrneš dostop do tega, kar potrebuješ in kar je Tvoje.

• Kje sem? Kam grem? Kaj rabim? Kaj mi sporočajo moje telo, občutki, misli, intuicija? Kaj mi govori Najgloblje v meni? •

Vzemi si čas, da se ustaviš in osrediščiš v sebi. Poglej vase in si dovoli čutiti. Preobrazba bolečega, odvečnega, napornega je namenjena temu, da se rodi Novo in Tvoje. Ničesar, kar je v tebi, se ne boj, vse je tukaj z namenom, da ti pokaže Lepoto, skrito izza tega.

Morda odkriješ, da je vse Lepo čisto blizu, prav tam, kjer si. 🙂


• Praktične informacije o krogu •
Kdaj: nedelja, 29.7., od 18:30 do 21:30
Kje: Jalnova 70, Ljubljana
Cena: 20 eur (podatke za plačilo prejmeš ob prijavi)

Prijave in več info: kristina@drevo.cleopas.si ali 040 604 964 ali preko spletnega obrazca na https://bit.ly/2NoB4PW
(prijave sprejemam do petka, 27.7.)

Lepo povabljena na krog, se te veselim,
Kristina

“Be sanctuary for yourself.”
(J. Foster)

Prejšnji prispevek
Preobrazba neprijetnega v najbolj Resnično
Naslednji prispevek
Krog za ženske: Zaziranje vase (24.8.)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.