Delavnice Notranji otrok

13. marca 2020, 12:00

Jalnova 70, Ljubljana

Gre za 8-tedensko potovanje vase, na katerem bomo preko odnosa z našim notranjim otrokom in občutkov, ki jih notranji otrok nosi, delali na temah, zelo povezanih z vsakodnevnim življenjem. Vse to z namenom, da s svojim notranjim otrokom navežemo in zgradimo odnos, ki nas zdravi in od njega kadar koli potrebujemo, dobimo uvide za svoje vsakodnevno življenje in odnose – sami sebi postanemo dobra mama in dober oče.

“Notranji otrok je tisti del nas, ki nosi informacije o našem zgodnjem čutenju in ki nosi v sebi potencial za življenje iz naše edinstvenosti v povezanosti s sabo, drugimi in svetom. V svojem bistvu je notranji otrok odprt, da polno čuti in se izraža ustvarjalno, igrivo in radostno. Ko smo bili še otroci, smo bili vsi v stiku s tem delom nas in ga iz svoje brezpogojne ljubezni do vsega, kar nas je obdajalo, delili z drugimi.”

Praktične informacije o delavnicah:

Kdaj: 8 petkov, z začetkom 13. 3. 2020 in zaključkom 8. 5. 2020
Trajanje: 18:45 – 21:30
Cena: 160 eur za študente in brezposelne, 200 eur za zaposlene (možnost plačila v dveh ali treh obrokih)
Več info: na spletni strani ali v FB dogodku

Prijave: kristina@drevozivljenja.net ali preko spletnega obrazca tukaj
(prijave sprejemam do zasedbe mest oz. do 8. 3. 2020)

Posamezna delavnica je pogovorne in izkustvene narave – preko različnih vaj osebno vstopamo v občutke, ki jih nosimo v sebi in omenjene teme. Raziskujemo jih in na nov, bolj zdrav način integriramo v svoje življenje. Vsaka delavnica je podkrepljena tudi z informacijami, ki jih potrebujemo vedeti in razumeti, da nas tudi naša ‘glava’ podpira v smeri želenih sprememb in zdravega odnosa do sebe. Delamo v majhni skupini (do 6 udeležencev).

Lepo povabljeni, se vas veselim!

Kristina


Vabljeni tudi, da si preberete nekaj člankov o notranjem otroku:

https://www.facebook.com/events/636158253627458/