Delavnica za ženske “I do it my way” na Primorskem


Po izvedbi v Ljubljani vabim k udeležbi na Primorskem, v soboto, 25.11. 🙂

 

»Ne morem, ne smem, ne znam, zapuščena bom, preveč sem…« in GORA drugih podobnih varijant … Tisoč in en razlog, ZAKAJ&KAKO dovolim, da me okolica, odnosi in lastne predstave omejujejo, da bi preprosto bila – v svoji Avtentični Celovitosti. Takšna kot sem, vse trenutke dneva, ne glede na prostor, kjer se nahajam. 

Prav zato delavnica … I do it my way!

Dala si bom dovoljenje, da bo PO MOJE 🙂
Resnično in popolnoma tako, da je v skladu z mojo Avtentičnostjo in v moje najvišje dobro.
Le tako bom lahko dala možnost vsemu naučenemu, omejujočemu, nepristnemu, da odpade in naredi prostor temu, kar je resnično moje.

~

Na DELAVNICI boš:

– prišla v stik s Celovitostjo sebe in hkrati spoznala specifičnosti svojih posameznih nivojev (telesa, čustev, razuma in Duše)
– dobila vpogled v vsebine, ki sestavljajo posamezne ravni
– iz izkušenj in odnosov (tistih, ki niso POPOLNOMA v skladu s TVOJO Celovitostjo), večkrat naša telesa (fizično, mentalno in čustveno) razvijejo blokade = te boš ozavestila in se naučila praktičnih orodij, kako te blokade odpraviti&pozdraviti

Kaj mora biti prepoznano, da bom lahko razvila novo, drugačno, LJUBEČE ravnanje s sabo? Kaj blokade so in katere potrebujejo pozornost in zdravljenje? Kaj z blokadami narediti, ko jih prepoznam in začutim? Kako vnesti vse to v Moj vsakdanji ritem?
Kakšna je dnevna praksa, da lahko moje rane postanejo Dobra odskočna deska Potenciala?

Vse to boš spoznala na delavnici ♥

Zaenkrat, par informacij za naše možgančke. ? Kako izgledajo blokade na posameznih ravneh?

• Na ravni TELESA – Bolečine, zakrčenosti v telesu in informacije na celični ravni blokirajo naravno zdravje telesa in njegov polni potencial.
• Na ravni UMA – Omejujoča prepričanja/miselni procesi in avtomatizirane misli (največkrat prevzete iz okolja ali nastale na podlagi preteklih izkušenj) so tista, ki niso več aktualna, niti ne uporabna in nam preprečujejo, da bi svobodno živele Tukaj&Zdaj.
• Na ravni ČUSTEV – Boleče izkušnje puščajo za sabo ostanke čustev in v dogodkih, ki so bili za nas čustveno pre-naporni lahko razvijemo blokado čustev. Blokada nam preprečuje to čustvo svobodno začutiti&izraziti.
• Na ravni DUŠE – Dom našega Avtentičnega Potenciala, najboljših napotkov in Poslanstva. Odnos/povezava z našo Dušo se, zaradi globoko bolečih izkušenj, lahko prekine. Ti boleči občutki in RAZLAGE zanje, lahko ostanejo v obliki informacij na ravni Duše. Ko želimo priti do Moči svoje Avtentičnosti, potrebujemo pozdraviti omejujoče informacije, ki jih nosi naša Duša.

Delale bomo v majhni skupini, tako da bo omogočeno kvalitetno individualno delo ob podpori skupine. Skupina bo podprla izkušnjo, da je možno, da sem kot ženska v lastni avtentičnosti sprejeta in opremljena za lasten razvoj v svojem vsakdanu.

Delavnica tako praktično zasnovana, da boš iz nje šla dobro in polno opremljena:
– s tem, kako poskrbeti zase v vsakdanjem življenju
– s praktičnimi nastavki in orodji, s katerimi lahko Z REDNIM DELOM, pozdraviš blokade
– z veščinami, ki jih boš lahko praktično vnašale v vsakdanje življenje in z njimi dajala svoji aventičnosti dovoljenje za obstoj.


Praktične informacije o delavnici:
Cena: 90 EUR
Kdaj: sobota, 25.11. 2017, od 10.00 do 18.00
Kje: Col nad Ajdovščino
Prijave in več info: intenziv.za.zenske@gmail.com (prijave možne do 22.11., zaradi omejenega števila mest priporočava, da se pravočasno prijavite)

Delavnico vodiva:
Sara Štefančič, spec. psihodinamske psihoterapije
Kristina Kosmač, spec. psihodinamske psihoterapije

Se te veseliva! 

Prejšnji prispevek
Delavnice Notranji otrok
Naslednji prispevek
Za spuščanje, odpuščanje in prepuščanje potrebujemo Ljubezen do sebe

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Fill out this field
Fill out this field
Vnesite veljaven e-naslov.